søndag den 1. november 2009

I sidste weekend var jeg også på Kreativmesse i Fredericia sammen med min mor. Der blev hjembragt lidt af hvert. Og her er nogle af resultaterne, som jeg har været nød til at få lavet i løbet af ugen, da jeg efter i morgen ikke ved, hvornår jeg bliver kreativ igen. I morgen tidlig kl. 7.15 skal jeg være på Horsens sygehus for at få opereret min skulder. De skal fjerne lidt af knoglen. Puh.. ha.. hvor er jeg nervøs. Her er en vest syet i filt. Stoffet og mønster er købt ved KreStoffer. Jeg havde den på i byen i aftes og fik flere beundrende bemærkninger. Det var dejligt, da det jo normalt er strik jeg laver.

Her er et lille hue handske sæt. En af mine gode bekendte skal være far til en dreng først i december, så lidt skal der da være, selvom vi ikke rigtig er på gave. Det var også dejligt af få lov til at lave lidt småt.

Lidt til at varme den dårlige skulder blev det også til. Siden mit uheld har sovet med en skuldervarmer hver nat. Så nu skulle jeg prøve selv at strikke en. Samtidig fik jeg prøvet at strikke med mælkegarn, Vikings pure MILK fiber. Garnet er meget blødt, men jeg synes, det er svært at strikke jævnt med.


5 kommentarer:

Merete sagde ...

Hvor er din vest fin. Jeg krydser finger for at din operation kommer til at gå godt.
Merete

snakkemunn sagde ...

Klart du kvir deg til ingrepet, men det vil nok gå bra. En flott vest du har laget og fine småting du har strikket.

Fríða sagde ...

fine ting du har fået lavet. pöj, pöj med operation og efterfölgende.
kh.fra Island
Frida

Helle sagde ...

Held og lykke med operationen. Sikke en flot vest

Dorthe sagde ...

Pøj pøj med operationen. Smertefrit er det jo nok ikke, men håber det går fint og at du hurtigt kan komme dig. Godt du lige nåede at få messen med. Lisbeth og jeg havde overvejet at tage afsted, men det blev alligevel for meget (og for langt).
Dorthe